Nya Forum Nacka !

Nu på torsdag så öppnar nya forum nacka :D kanske ska åka på fredan, men undrar om nån kan förlja med, annars får jag väl åka nästa vecka. Men jaja, det kommer nog vara ganska fullt dom första dagarna och det tar nästan en timme dit men jag vill lixom dit och kolla hur det ser ut. ;P  Har sett en bild nyss i tidningen om hur det kommer se ut, det ser ju ricktigt bra ut ;) Jag minns när dom började XD haha. jag var 10 år då  XD Hoppas HOPPAS nån kan :)

Nu har det faktiskt gått mer än 1 månad sen vi tog skolfoto, vi borde pfå dom snart, tycker man.  Pappa och mamma har sett det på bara mej och det på bara min syrra på internet så jag tror jag ska kolla på dom snart XD får man se hur ful man blev. XP

Pusshej//Emma

Dagens outfit XP



Vit/silvrig adidas tröja (ny), Stadium
Mörk blå cheap monday, Weekday
Ljusblått linne, BikBok
Vita strumpor, Mamma som köpt XP

Pusshej//Emma


Dagens outfit :)

Såhär ser jag ut idag :)



Blå tröja (ny), Top Shop
Ljus blå cheap monday jeans, Weekday
Vita strumpor, mamma som köpt XD

Pusshej//Emma

Gårdagens köp :D

Heejsaan :D Mitt internet funkar typ inte på min dator så jag har lånat min systers ;P men jaja, eftersom jag inte kunde skriva igår gör jag det nu.

Igår vah jag i stan och jag köpte lite saker, som jag behövde ^^

Mina köp;



Vit adidas tröja, Stadium
Gul snobben tröja, Top Shop
Vit tröja med svart text, Gina Tricot
Mörk mörk blå cheap monday jeans, Weekday
Stickad (mysig) blå tröja, Gina Tricot
Blå tjocktröja, Top Shop
Proffs hårspray, Kicks
Läppglans från Max Factor, Kicks

Tillsammans kostade allting 2075 kr, men jag har fortfarande mycket pengar kvar ^^.

Pusshej//Emma

Freedaag ! :D

Äntligen fredag och hälg :D Skönt att sova ut. Äntligen (:
Imorrn ska jag också till stan och shoppa lite. Ska kolla på det jag hitta på internet då, hoppas det är fint, passar och såklart att jag hittar det ^^. Du Lotta om du läser det här, jag ska prova jackan men LOVAR att inte köpa den (: , och då kan jag säga om den var lika fin som på datan (; Läängtar ^^ Synd bara att det typ ska regna..

Men idag har det varigt en vanlig fredag. So var ganska tråkig, som vanligt då men vi hade typ läxförhör och så dum som jag är hade jag inte läst. Kom på läxan på morronen och jag han typ bara läsa halva och sen glömde jag allt XD Vi har faktiskt kollat på film idag igen, på musiken då, shool of rock som man har sett..kanske nåra 1oo gånger -.- men jag kolla typ inget XP palla.
Vi hade slöjd också och jag fick ta hem min typ, grillgreja idag, men under hela lektionen kom jag inte på nått att göra, förslag ? Får göra nästan vad jag vill för jag e klar med det man ska göra, ;) Har trä.

Sen efter skolan så skulle jag och Lotta göra choklad muffins, vi hade ingen marabou så vi tog oboy, sen hade vi inte häller "1 stort ägg" (som det stog) XD, vi gjorde dom ändå utan ägg och då blev dom torra och man mådde illa, Ush ! ;P Om någon vill veta så brukar/har jag och Lotta baka väldigt mycket. Vi har till och med gjort sorbé glass, XD som blev "lyckad". Klockan 4 skulle vi stå med en bössa utanför munken och be om pengar till världens barn (konfa grejjs XP) rätt så tråkigt men vi kom 10 min sent för jag ville gå till kiosken innan :] Vi fick 34 kr typ ;D och alla andra dom fick flera hundra, kanske lite över 1ooo XD men dom stog utanför ica.

Vårat kök är föresten snart klart, det blir jättefint :D kankse lägger upp en bild sen nån dag, Vi ska bara ha bord, stolar och byta fåran bänk, och vattnet, det har inte kommigt än ;P

Pusshej//Emma

Filmdag ;D typ.

Idag har det vart en ganska lugn skoldag :) Vi har faktiskt inte skrivigt nåt ! :O

Dagen:
Engelska: Film
Idrott
MkL: Film
Lunch (ÄRTSOPPA ! USH !)
Spanska: Film + Lite musik
Svenska: Läsning till rulltårtan ;D

Typ mest film idag men jag har inte kollat typ XD för det vah såå trååk filmer.
Undrar föresten när våra skolfoton kommer..vill kolla hur misslyckad jag blev XP

Efter skolan var det ju s¨klart konfa och vi skulle gå till kyrkan, det är faktiskt rätt tråk så jag kommer inte bli ungdomsledare iallafall. Då slipper alla nästa 7:or mej ;D Mohahahaa.
Det sluta iallafall typ 5 och de tar kanska 20 min att gå hem därifrån om man e lika sölig som moii x]
När jag kom hem hade min farmor kommigt :) och vi skulle äta, blää, var inte hungrig. Och sen har jag bara vart hemma och slöat ;)
Lotta ! Om du vill veta så e jag avvis på din jacka som du ska köpa ! ;P Grr..

Och nu kom jag föresten på att vi har SO till imorrn, såå, jaa, måste läsa lite sider nu..

Pusshej//Emma

Shooping ;D

Jag vill värkligen åka till stan och gå runt lite. jag har hittat jättemkt som jag vill prova och kanske köpa ;D Men dom flästa värkar inte ha pengar"/ Jaja, kanske åker in själv om jag måste, men tror inte de XP Snart öppnar ju Nya Forum Nacka, då ska jag åka dit, den 23 oktober :)

Idag har det varigt en ganska vanlig dag i skolan, éngesla, matte och svenska. Palla. Vi hade elevens val också men jag har träslöjd och det är inte så roligt när man har Olle. Jag brände bara in våra namn på en planka <33 Idag var det ju studietid också som jag gick på för att göra typ nåra läxor, matte och spanska, visste först inte att vi hade spanskka läxa, hehe XP Sen gick jag hem med Sara, Malin, Jakob, Lina och Amalia :) men det var bara Jakob, malin och lina som följde me till bussplatsen vid mej, så jag slapp gå ensam ;)<33 Och nu sitter jag hemma och nu ska jag städa mitt rum -.-'


Pusshej/Emma

Top model finalen, idag ! ;D

Jag hoppas att Anya vinner ;D Hon har blivigt finast typ vaarje gång.

Kolla bara på några av hennes bilder:


I made it ! ;D

Heejsaan :D
Idag har jag varigt ganska glaad men trött..som vanligt XP Och som vanligt var det tråk skola idag igen, vi har haft engelska, matte och svenska -.- och elevens val där jag har träslöjd med Olle och då blir det extra tråkigt ;P Utanför slöjdsalen hängde det en lten grön jacka (storlek 100 ?) XD och den prova jeffa, fatta hur sexig hon blev XD Sen så var jag ju tvungen (tvingar mej själv) att stanna på studietiden, gör lixom inte läxorna hemma palla de :P Då gjorde jag klart min So läxa till fredagen, det blev 1 dataskriven sida och djurens rättigheter. Ganska tråkigt. Såklart var det ju många som "skrek" i datasalen och då går det extra trökt. Jaja, jag blev ju klar, och detär jag FAKTISKT stolt över ^^. Mohahaha.
Sen när jag kom hem var jag skit hungrig och sen har det inte hänt så mkt ;P Joo..jag har ätit choklad :D

Pusshej//Emma

RSS 2.0