outfit 2day

Har varit med Lina, Lotta , Malin, Ella och Leo idag . Vi var och badade som vanligt för att det var så varmt och sen har vi gjort lite annat . :)

Dagens


Tröja från gina tricot
Jeans shortsen vet jag inte .

Puss !

Morsdag !

Grattis Mamma på morsdag ! älskar dej :D

Imorrn blir det ju sommar också , äntligen !

Finare & Fräschare

Nu har man vaknat och är fortfarande trött . Men jag är glad över att jag blev ännu lite brunare av BUS:en och jag känner mig finare och fräschare när jag tycker jag ser brun ut :)

Puss !

Lördag kväll

Kom hem för en kvart sen ungefär , och precis innan vi gick hem lekte vi "idomin fjortisar" . Jag var Dessi , Lotta var Paow , Malin var Kissie och Lina hette BERTA och hon var en wannbe x) Orkar inte skriva , måste duscha , vi badade förut .
Sen ska jag använda BUS igen .

Puss !

Lördag

Sitter här med Lotta just nu , Malin och Lina sminkar sig typ lite emo aktigt . Och vi ska snart ut och dryga runt på djurö som vanligt . ;D

Puss !

Ny mascara; Telescopic Explosion

Är det bara jag som tycker den nya mascaran Telescopic Explosion värkar lite .. skum ? Det är lixom en rund borste .
Man kanske borde testa den , vem vet , den kanske är bra !

Har du testat den ? isåfall , var den bra ? :)


Puss !

BUS

Woho , jag blev lite brunare ! :D men fick lite fläckar runt handleden eller vad det nu heter . Jaja . Men nu ska jag klä på mej , det blir väl shorts eftersom det är sol ute och nån tröja .

Har tyvär ingen för och efter bild hur brun jag blev . Men snart någon dag ska jag använda det igen och kanske bli ännu brunare ! :D GLAAD

Kom på en sak ..

.. Jag har ju smakat 3 Ben & Jerrys till ;D Men 2 har dom tagigt bort nu .

Fossil Foul (goodig) och den med bara vanilj (skabbig)
Och Jamican me Crazy idag (usch , ganska äcklig)

Snart har man smakat ALLA , mohahahhaa ! Har smakat 10 olika nu ! ;D

Usch på Jamican me Crazy :)

När Lina och Malin kom så gick vi ut nästan på en gång . Först gick vi till ica och köpte den nya B&J glassen "Jamican me Crazy" typ , den var inte god , den får bara 1/5 . x)
Och det kom massor med badisar och vi bara satt där i busskuren och bah "badisar .. badisar .. BADISAR" hahha , och sen gick vi in på ica och var lite hypra och Malin typ garva jätte mycket när jag smög runt och sa " jag känner doften av badisar på låångt håll , dom är nära .. så nära" hahha . ;D

Sen mötte vi Love och då gick vi hem till mig , dom stanna i parken och jag åt . När jag kom ut igen hade Leo kommigt . Sen "lekte" vi lite vid busshållsplatsen ganska lämge och sen gick vi och bada vid Brantis . Fast det var bara jag och Lina som bada . Sen gick vi hem till mig , jag och Lina duschade tillsammans och jaa .. Lina är som hon är . Och i duschen också ! XD Lina är en stygging .. !

Nu sitter jag hemma och har nyss använt BUS (brun utan sol) , jag hoppas jag blir lite brunare nu . :)



Puss !

Snart kommer solstrålarna !

Sitter här hemma själv just nu och lyssnar på lite musik . Min mamma kommer hem från färjan snart med lite saker hon har köpt och nu kom hon ! Ska gå ner till henne snart då .
Men idag har jag varigt med Lina och Malin , mina solstrålar och dom åkte nyss hem till Malin och ska ta bussen ner hit snart igen . Men har inget att skriva om så låter helst bli :)

Puss !

Besökar rekord ! ;D

Jag lägger in ett inlägg om B&J glass och vad får man , besökar rekord ! ;D

Ben & Jerry's och Plugg

Nu ska jag fortsätta äta min Ben & Jerry's Half Baked (Det är den med chocolate fudge brownie och cookie dough) men den var faktiskt inte så god . Föredrar chocolate fudge brownie . :)
Ska plugga till So provet som är imorrn också , får se hur det går .


Ben & Jerry's smaker (som jag smakat) :

Chocolate Fudge Brownie - Den är godast , bara med choklad ofc ! ;D
Caramel Chew Chew - Har inte smakat så mycket av den , en sked bara . Men den värkade god .
Bohemian Raspberry - Den var faktiskt inte så god enligt mig , bärsmaken var äcklig och sen blandar dom det med den goda brownien , skuuumt .. :o
Half Baked - Som jag skrev där uppe , den var helt okej , men jag tycker fortfarande kakdegs bitarna är lite stora .
Cookie Dough - Det var ett tag sen jag åt den , sommaren 07 och det var den första jag någonsin köpte (tillsammans med Malin också). Vi åt den tillsammans och när vi hade ätigt halva mådde vi illa . För den som gillar kakdeg  iallafall . Men jag har för mig att jag inte tyckte den var speciellt god .
Phish Food - Den är god , Jag älskar B&J's choklad ! Plus att det är marsmellows i som gör smaken ännu godare .

Jag har smakat 6 stycken , fast igentligen 7. Den sjunde var en liten med smak av körsbär och choklad , men dom tog bort den . Säkert för att den inte var god .

Nästa gång jag köper en så tänkte jag prova den nya Sorbet glassen Mango Berry Swirl . Ni som smakat den , var den god ? :)

Puss !

i skolan

Sitter i skolan med Lina , och vi har spanska och ska skriva om ett spansktalande land . Tråk tråk .

Puss !

Ritade byxer x)

Idag efter skolan pluggade jag till So provet först och sen har jag varigt med Amalia, Malin och Lina . Vi har vart på djurö hela tiden och drygat runt och gjort lite heemligstemplade saker , ritade föresten på Malins och Linas byxer . Malin fick mässt frukter och KORVAR och så . Och Lina fick lite blandat . x)

Vi hitta föresten en ensam ank unge , men den gömde sig för oss :o



Puss !

Bad i Sollenkroka ! (igår)

Igår så var det ju såå varmt så jag, Lina, Malin och Gabby bestämde oss för att bada . Gabby kom en liten stund efter oss . Men först åkte vi hem till Malin och hämta lite saker och sen gick vi till sollenkroka (1km dit) och där bada vi på ett jättebraigt ställe, och grillade :D

Sen på kvällen var vi på djurö, vi rulla lina i en grön grus låda, som var tom ofc ! ;D












Bild 1: När vi hoppade i
Bild 2: Gabby och Lina på bryggan
Bild 3: Lina
Bild 4: Det fanns ingen stege så vi hade problem att komma upp x)
Bild 5: Gabby
Bild 6: Vi orkade i bära väskan så vi släpa den på en gammal barnvagn ;D vi är såå smaarta (A)




(Lina är i lådan)

Puss !

Blä på bärbara-dator-laddaren !

Min , eller egentligen min systers bärbara dators laddare funkar nästan inte så det går typ inte att ladda datorn . Laddade in mina bilder där och så , men jaja , får ladda in dom på den här istället .
Men jag har iallafall ont i benen, fötterna och armarna efter igår . Skriver sen !

Vi var föresten på Amandas och Saras teater idag , den var väl bra men liite skum och jag visste inte att det skulle vara så varmt så jag fick släpa runt på min jacka . x)

Men snart ska jag kolla på Top Model och senare kanske jag ska vara ute om mina ben orkar .

Puss !

Skolan

Visste ni att .. eller ni som har avslutning den 10 juni att det bara är 12 skoldagar + avslutningsdagen kvar till sommarlovet ! Gud vad härligt , jag längtar ! :D

Har bara vart hemma idag med , har varigt sjukt trött och mått lite dåligt . Men kommer till skolan imorrn . Det är bara hela den veckan och sen hela nästa vecka kvar , gud vad lite det låter . Och vi kommer nog inte börja med så mycket nytt som tur är . Men på tisdag ska vi på , hm , vart skulle vi ? Aja har glömt.(kom på , vi ska på Saras och Amandas teater:)) Sen har vi ett matte prov om algebra och ekvationer , tror det kommer gå bra . Är ju ganska bra på matte x) Sen har vi ett So prov på fredag som jag måste plugga till . Det handlar om jorden och kartan .

Just ni sitter jag faktiskt , eller försöker att kolla på Lejonkungen på Youtube . Den är så bra , älskar disney filmer som man såg på som liten . Som Lejonkungen, Aladdin och skönheten & odjuret m.m. :)

( mitt lejon (; )

Puss !

Hellre mygg än badjävlar

Hm .. är det bara jag som märk att badisar har börjat komma ut hit .. ? Hitta en egen ö fan XD
+ att myggornaa också kommigt , men hellre dom . :D

Looovee yaa .

Nu ritade jag en bild på Lina, Malin, Puffen, Jag, Gabby och Lotta . Okej , den blev inte lika bra som på den med mig och Malin men ändå .  Jag tror inte mina flickor bryr sig :D<3

(bilden är tagen från en dålig vinkel men den ser bättre ut i värkligheten)
(Lina, Malin, Puffen, Jag, Gabby & Lotta)

Puss !

Ritade lite .

Jag sa ju att jag skulle börja rita igen så för kanske 20 min började jag, och jag ritade av mig och Malin :. :)


(kanske inte så jättebra men det var ett tag sen jag ritade sist .. :) )

Puss !

Sommaaar (aa'

Har jag sagt hur mycket jag längtar till sommaren , asså den här sommaren ska slå allt ! :D<3


(bilden gjordes i november , bilder från sommaren 08)

Sry för dålig uppdatering idag men jag har bara vart en regnig och tråkig fredag . Har bara vart hemma.


Puss !


Oranga cykeln !

Vet ni vad , nu har jag fått tillbaka den igen , efter att typ halva djurö haft den . Den oranga cykeln jag hittade för några veckor sen, hahha ! Har iallafall varigt med Lina och Malin på kvällen och vi har haft roligt som vanligt . Och när vi var med Emma k ringde hon "en speciell person , eller nummer" och jaa , tänk om dom ringer tillbaka till dej Malin XD<3

Puss !

Morgonblogg

Vaknade för ungefär en halv timme sen efter nästan 12 timmars sömn ! så skönt . Vanligtvis brukar det vara 6 timmar typ . Hm , jaja , ska vara med Lina och Malin idag , när dom kommer till djurö. Vet inte riktigt vad vi ska göra men jag hoppas dom kommer lite tidigare än vanligt . :)

Puss !

Dagen + Outfit

Yes , idag var det sista dagen i skolan den här veckan , gud vad skönt ! Det är ju Kristihimmelfärds dag imorrn , inte för att jag vet vad det är och sen lovdag på fredag . Men idag har det väl varigt en helt vanlig och tråkig skoldag som vanligt , vi kollade klart på Ondskan men den har jag sett för många gånger nu .
Vi hade självförsvar också men det hade jag och alla andra som konfirmerade oss redan haft . Så det var ganska tråkigt .

Efter skolan gick jag hem , åt upp min Ben & Jerry's och sen inte så mycket . Vet inte riktigt vad som händer ikväll men säkert något . :)

Outfit;


Grå tröja, gina tricot
Marint linne, gina tricot
jeans, weekday

Puss !


Morisson

Mitt katt är lika snygg som vanligt när han sover ! ;D


Puss !

Dagens Outfit !



Ush , orkade inte med jeans eller något sånt idag så valde lite avslappnande (stavning?) kläder (;

Blå tröja, weekday
Vitt linne, H&M
Ksss mjukisbyxer, Nautiska magasinet

Puss !


Ben&Jerry's Chocolate Fudge Brownie

Sitter här och äter min goda B&J glass , mm .. jag vet att ni blir lite avensjuka nu .. ;)

(halv full just nu)

Puss !

Mitt hår

Kollade bak i mina inlägg och hitta den här bilden från 20 december 08 , serriöst gud vad det såg ut XD Men som tur har det växt ut igen , men nu måste det klippas . Och färgas lite ljusare ska det också :)

December 08


Maj 09

Gud vad fint mitt hår är ! :D (ibland)

Puss !

Vita naglar



I vintras hade jag svarta , men nu är det rosa, vita , och ljusa färger som gäller för mig att ha på naglarna .
Målade dom vita igår kväll . :)

Puss !


Min Kitte :D

Visst är min katt underbart söt ? :D


Puss !


anonym: Du behöver inte spana in oss hela tiden , vi vet att vi är snygga ;)



Okej "anonym" , vi vet att du tycker vi är fula , och vi bryr oss inte . Vi har valt hur vi vill se ut . Om du tycker vi är så äkliga , varför kollar du på oss ? Utseendet är fortfarande inte allt . Men okej , det är bara för dig att vara avensjuk . Vi bryr oss inte . Och förr elelr senare kommer vi veta vem du är och då kommer du få jävligt mycket problem .

Jag har föresten aldrig sagt att jag skriver om mode :S Jag visar mina outfits och om jag hittar lite fina kläder jag vill ha lägger jag upp det . Det är inte mode , det är vad jag gillar.

Och vi skulle aldrig lämna dom utanför , dom är våra änglar .

Står du och spanar in oss hela tiden , vårt hår , ansikten och kroppar , okej .. o_o

Vi har iallfall ett liv . Vi sitter inte framför datan och skriver sånt här , kom fram till oss istället . Omogna lilla Nolla .

En fråga till dig ; Vad har du imot oss ? Vad har vi gjort dej ?


Gröna Lund fri entré

Jag tävlor om 2 fri entré kort på valfri dag under hela grönan sesongen .  :)
Tvälings länken;
http://ichris.blogg.se/2009/may/vinn-fri-entre-till-grona-lund-i-sommar.html?_tmp=10fa0138f414574e3d878b308818a3f8b23cadec


Puss !

Mina (störda) grannar

Har jag sagt att jag hatar mina grannar som bor till vänster om mig , bor i radhus. Barnen är eller dom har två barn och dom går i typ 1-3:an . Mitt rum är precis breve nått av ungarnas och VARJE dag bankar dom i väggarna . Jag blir så trött på dom där AAHH , !! FLYTTA HÄRIFRÅN . Dom väcker mig alltid på morronen . T.ex. idag , dom började hamra på typ massa plankor kl . halv 10, 10, dom har alltan så det låter högt upp till andra våningen över marken där jag har mitt sovrum och dom håller fortfarande på .
Och igår vaknade jag av glassbilen som kommer runt 9 eller 10 , den kör precis utanför mig så det låter jättehögt . Ibland hatar jag att bo här .

Men serri , inatt , då ska jag fan slö sönder väggarna tills dom vaknar och ta på jättehög musik ! Ska plåga dom tillbaka. Det är ju skola imorrn så hoppas dom inte kan sova , jag vaknar runt 8 och då brukar dom gå hemifrån . HA !

Juste , måste berätta en annan sak om dom . Förut , vet inte om dom gör det längre . Men dombrukade gå in på vår baksida och kolla på tv i vårt hus ! ;o Brukar höra dom "viska" från mitt rum . Okej , vi har en stor tv men varför ska dom in på vår tomt , missbildade ungar .

Norge vann ESC ! :D

Shiiet , okej , dom lädde ju överlägset hela tiden ,men det var ju roligt :) . Är ju lixom halv norsk så det vah ju lite kul ! ;D Så dom får väl ett litet Grattis från moi (;

(Alexander , tror jag han heter, jajja , han som sjöng låten)

Puss !

Till fucking missbildade anonym

Svar till dig anonym
Varför går du in hela tiden på min blogg och läser och kollar då? Varför jag har så bra självförtroende , joo , jag tar inte till mig sånt från anonyma eller andra för det är bara stor fet jävla avensjuka ;) Jag vet att det är osant redan . Alla ser ju olika ut och man ska ju tänka på allt som är posetivt . Jag tycker jag ser helt okej ut och det vet jag , ingen behöver säga det till mig . Malin är jättefin också och hon är helt underbar , eftersom att du typ känner oss måste du ju veta hur fina och underbara vi är (;
Och varför komentare Malin i min blogg hela tiden ? Sluta komentera oss HELT , vi bryr oss ändå inte om vad du säger !

Men att komentera är bara så patetiskt , HAHAAHHAHA , skrattar fan igäl mig . Och du borde veta att utseendet inte är allt i hela världen ! Alla mina vänner är så fina men om dom inte sett så snygga ut som dom gör så hade dom ändå vart mina kompisar . Utseendet är inte viktigt , jag gillar dom för dom personerna dom är , dom fina underbara och roliga personer dom är ! :)

Väx upp din omogna lilla svartsjuka och avensjuka jävel , det är inte lönt och det tar bara upp så mycket ork  och tid att skriva komentarer till folk hela tiden .

Till ALLA er där ute , ANONYM HAR INGET LIV ! :D Fast det kanske inte var en nyhet .. synd ;)

Ha en bra kväll din patetiska lilla nolla :)

Puss !


Jag har tråkigt :D (200 inlägget ;D)

Skolan;
Går du i skolan? - aa
Har du någon gång skolkat? - jaa
Har du varit i skolan idag? - men nej x)


Annat
;
Hur mår du just nu? - lite trött men annars bra ;)
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - aa
Har du piercat dig? - vill typ
I så fall, vart? -naveln


Telefon/mobil
;
Vem ringde du senast? - mamma
Vem ringde dig senast? - typ Malin och Lina ? ;D
Vem sms:a till dig senast? - Lotta
Vem sms:a du till senast? - Lotta


Övrigt;
Är du hungrig just nu? - nej
Vad åt du senast? - gooodis och ben o jerrys ;D
Vad är klockan nu? - 19.30
Vilka sidor på Internet e du inne på just nu? -  blogg&youtube


Sport;
Går du i någon sport? - nej
I så fall, vilken/vilka? -
Trivs du med den sporten? -
Tycker du att den sporten är rolig? -
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? -
Hur länge har du hållit på med den sporten? -


Övrigt
;
Gillar du punk-stilen? - inte min stil ;D
Har du sminkat dig idag? - men ja x)
I så fall, vad för smink? -  mascara , concealer
Vad har du på dig för trosor just nu ? - svarta
Hur ser dem ut? -  string
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - rosa bh
Hur ser den ut? - roosa x)

Musik
;
Lyssnar du på musik just nu? - aah
I så fall, vilken låt för tillfället? - Mina tjejer vill festa
Vad gillar du för musik? - allt möjligt x)


Kläder
;
Har du fler än 4 linnen? - aa
Har du fler än 3 jeans? - aa
Har du fler än 5 tröjor? - aa
Har du någon märkes väska? - ja
Har du ReStErÖdS-trosor? - vah ?
Har du en vit bh/topp? - aa
Har du en svart bh/topp? - aa
Har du märkes jeans? - aa
Har du märkes tröja? - aa
Var brukar du handla kläder? - olika


Smink & Hår
;
Använder du mascara? - jaa
Andväder du Wax? - nope
Använder du kajal ? - nej
Använder du hårspray? - jaa
Använder du volymspray? -  samma som hårspray ? (A)
Andänder du mousse? - nej
Använder du parfym? - aa
Använder du ögonfransböjare? - jaa
Använder du täckstift? - jaa
Använder du läppglans/läppstift? - läppglans
Andänder du brunkräm? - inte nu :)
Använder du rouge? - nej
Noppar du ögonbrynen? - jaa
Uppsatt hår eller hängande? - båda (uppsatt hemma)
Plattar/lockar du håret varje dag? -  Plattar varje dag

*Rubrik*

Du är Dum :D

Header

Nu har jag fixat headern igen ! Gör det rätt ofta men nu har jag så som jag ville , att det är rosa runt header bilden och inte vitt ;D Men själva header bilden blev lite stor så ska göra om den någon dag när jag har tid och ork . Kanske kan instalera photoshop igen och göra så den blir finare .

Ni som inte komenterar gillar inte godis !

Puss !

hm .. x)

Nyss på msn fick jag frågan .. Har du förstorat läpparna ? wtf ! Jag är 13 , man får väl inte göra det då , nej jag har naturliga ofc . x) Tyckte bara det lät lite roligt . Hahha x)


Puss !

Ipod

Nu har jag fixat Ipoden på bloggen , fast det är bara 1 låt som funkar för mej . Funkar den för er ?
Har föresten gjort den rosa och lagt till en låt . Hoppas den funkar . :)

Puss !

Ögonbryn



Jag är så glad att mina ögonbryn börjar växa ut igen ! Jag ska låta dom växa lite och få dom tjockare , tycker lixom dom är för smala . Sen kan jag fylla i dom lite mörkare . Har tyvär ljusare ögonbryn än håret och tycker det är finare med mörka .

Puss !

Rita(de)

Jag undrar igentligen vad som hände med mitt ritande , förut ritade jag hela tiden . Hm .. tror jag får börja med det igen , jag vill ju inte bli dåligare och dåligare , jag vill bli ÄNNU bättre än vad jag är idag ! ;D

Bilder från 2007 ;
 

Städade lite ..



Städade mitt bord lite snabbt för det behövdes värkligen (;
Men jag måste städa hela mitt rum någon dag också .

Dagen
Har varigt i skolan först och sen var jag med Malin och Lina :D Vi gjorde lite saker , orkar inte skriva . Men när jag och Lina skulle ta bussen hem gick vi och Malin ner till busshållplatsen där vi hittade 3 saker .. som är gjömda och hemliga under natten x)

Juste när vi hade sySlöjd idag så skulle jag klippa lite och så råkade jag klippa mej i handen , det gjorde lite ont och det ser ut som ett V , ;o

Puss !


Dagens Outfit



Adidas - stadium
Linne - HM
Jeans - Cheap Monday , Weekday

Te & Twilight !

Nu mina sötisar ska jag dricka mitt Earl Grey te och kolla på Twilight , ;D


Puss !


Jeans shorts

Har hittat ett par riktigt  snygga jeans shorts på Gina tricot , ett par mörkblå som jag också vill ha ;) Sen vill jag ha ett par svarta också .



Hahha , det är reklam på 3:an nu också , ett pogram med Paris Hilton . Det heter typ "Paris Hilton - My new BFF'' Serriöst , man blir ju inte bästis med någon genom att tävla sig fram . XD såg faktiskt finalen av det pogramet på MTV förut men .. SJUKT XD

Puss !

Varför bloggar jag ? :)

Nu har man kommit hem från en .. typ ganska lugn dag i skolan. Vi fick lite sovmorgon idag också och började 9.20 istället för 8.15 så det var lite skönt :) Efter gick jag bara hem , är fortfarande trött efter skutseglingen .

Har faktiskt inte så mycket att göra , tittar på Tyra Banks show just nu och efter det kommer top model . Tänkte kolla på Twilight men jag tror Linnea (min syster) kollar på den med Amanda .. får väl gå och se om dom gör det snart tänkte lixom ändå göra te :) Det är lite svårt att skriva just nu också , min katt kom och började gå på skrivbordet , dumma Morisson x)
Jag har föresten kommit på en sak , innan man ser Twilight tänker man typ eller jag tyckte inte om Robert Pattinson men när man ser filmen blir man lixom .. man blir lite ''små kär'' i hans personlighet och utseende i filmen , jag är lite skum vet x)

Men nu ska jag fortsätta att kolla på Tyra Banks show och läsa min frida tidning som hade kommigt . Och kanske äta lite godis x)

Vissa har föresten frågat varför jag bloggar , det är för att jag vill kunna läsa det jag gjort , och ibland kan det bara vara skönt att skriva av sig lite eller hur man ska säga . Det är som en dagbok , min dagbok som alla kan läsa fast på datorn . Och jag gillar bara att skriva . :)

Puss !

Stövlar

Hahha , innan seglingen hade mamma köpt ett par stövlar till mig , emostövlar kallar jag dom . x) Men gämfört med ett par vanliga gröna som min mam tänkte köpa är dom lite bättre ;D


Men nu ska jag fortsätta äta mina Salta Pastiller - Pingviner . Dom är från finlands färgan , min mormor köpte dom till mig. Det är faktiskt den godaste lakrisen eller stavas det lakrits ? :) Jaja , dom ända placen jag sett dom på är faktiskt färjorna och flygplatserna . Nej , nu kom jag att tänka på finland och på Fazer och CHOKLAD ! :D Fazer choklad .. mm .. geisha och den där blå paket chokladen ^^ jaja ..
 

Puss !


Skutsegling

Nu har man då kommit hem och det första jag gjorde var att ta en dusch ! ;D

Dag 1
Vi skulle först vara vid överby brygga där segelbåtarna eller vad det heter var och dom såg väldigt läskiga ut. Ni som missat , jag är väldigt rädd för att åka båt och vara ute på havet .
Men när vi kom på och började segla iväg skulle vi börja jobba på en gång och alla blev indelade i 3 grupper. Diska , fixa segel och vara navgatörer . Igentligen hände inte så mycket , jag ville mäst hem hela tiden och man blev trött på det efter några timmar .

Sen när vi skulle parkera .. eller "lägga till" som det nu heter tänkte vi kissa utomhus. Toaletterne var typ jätte konstiga , man skulle typ pumpa hela tiden i nån spak och dra en knapp eller något åt höger och vänster hela tiden . Stört . Men Ön som vi la till på var jätteliten och skogen var också jätteliten och man såg igenom den . x) Så det gick inte . Men Constantia (8:ernas båt, våran hette Ellen) hade en rodbåt som jag , Lina, Malin, Lotta och Love rodde ut med till en ö där vi kunde kissa x) Och sen runt 10 när vi (utom Love) + Amalia och jakob skulle ro ut fick vi skäll för att vi bröt 2 regler. Jakob hade ingen flytväst och vi var 6 stycken i båten .

Och natten , hm . Jag och Lina satt vid Crippe och Robin och då började någon tror det var Jakob eller typ Robban kasta frukt på oss och på alla andra och sen snacka Jakob hela natten .. eller iallafall till halv 4 tror jag . Men då somnade jag på en gång när han slutade . x)

Dag 2
Den dagen var seg men jag var inte så jättetrött även om vi gick upp 7 eller 8 . Min grupp fick iallafall diska 2 gånger den dan. Dagen var ganska tråkig och så . Den natten blev ganska tyst för våran "kapten" satt i vårat rum typ 1 timme tills vi blev tysta och somnade . Den här gången la vi till på en bättre Ö iallafall där det fanns typ sko överallt . Folk bodde där men det var värsta ödemarken , Bunksvik tror jag det hette .

Dag 3
Jag ville bara att den skulle ta slut . Men idag fick vi våran första navigation (dom andra byttes tydligen mot diskning) och då kunde man mäst ta det lungt . Sen när vi kom hem så var jag och några till tvungna att ta bussen för alla andra hade föräldrar som hämtade dom. Vi fick vänta en halvtimme men vi kom hem och jag såg att jag hade bränt mig lite grann . Men det var skönt att komma till duschen och till min säng ;D
Min och Lottas säng var dåligare än dom andras för våran madrass var kortare på bredden än alla andras .
Jag spillde föresten te i Lina och Puffens säng x)
    
Bild 1 - Puffen , Stek Lina & Gabby
Bild 2 - Amalia ,Lotta & Puffen
Bild 3 - Puffen
Bild 4 - Jakob + där vi sov och åt
Bild 5 - Lite utsikt från båten
Bild 6 - Båten Ellen som vi åkte (bilden är från google)

Puss !


Packar

Just nu försköer jag packa och har gjort en packlista men det känns som om jag har med mig överdrivet mycket . Och såklart värkar inte allt få plats i 1 väska så jag får släpa på 2 + en kudde och en flytväst .

Puss !

Sov hos Lotta

Inatt sov jag hos Lotta för att min pappa skulle typ ha 40-årsfest , det var därför jag inte bloggade. Men vi hade det mys och kom på "en plan" vi ska göra på natten på skutseglingen imorrn , hahha XD Men det berättar jag inte för det är en hemlis . Men igår var jag först hemma och sen gick jag med Lotta, Linnea och Helen till Pizzan för jag och Linnea skulle äta och jag tog min kära pizza med banan och curry på , den är faktiskt jättegod .

Kom hem för ett tag sen för jag modde lite dåligt , tog en dusch och nu ska jag faktiskt försöka packa , eller iallfall skriva en packlista. :)

Malin , skriv vad din blogg heter för jag har glömt ! :O<3

Puss !

Kvällen

Har drygat runt på djurö med Malin, Lina och Lotta och då träffade vi några , och sen när vi skulle hem nyss så började de tyvär spöregna . Hoppas det inte gör det på mån , tis och onsdag bara :) Jag är rädd för havet och båtar , speciellt segelbåtar . Vi hitta föresten en kundvagn också som vi körde runt i lite . x)

Puss !

Morgonfrilla

Jag vet faktiskt inte vad som hände men igår vaknade jag upp med det här . Brukar faktiskt inte ha så mycket till morgonfrilla men jag tror jag glömde borsta håret eller så orkade jag inte x)
Lotta utmanade alla att lägga ut en bild på sina morgonfrisyrer ! x)


Puss !

Sminkväska

Nu har jag rensat den lite , men allt kommer nog ligga i den om några dagar x)
Det kanske inte ser ut att vara så stor skillnad , men det är det . Tog bort gamla saker x)


Puss !

Skolan

Idag hade vi föresten våran första utegumpa lektion och vi hade brännboll som alltid är lika roligt . Många tar det ju också på blodigt allvar x) Men idag gick det bra för mej också . Och sorry om ni flikkor i klassen skulle se det här men jag tycker fortfarande att jag och Lina är bäst av tjejerna i klassen . Hahha . Men jag undrar vad som hände med att ta lyra , jag gjorde det hela tiden förut och med en hand också , men det händer inte lika ofta längre .. hm , ajja det var roligt x)

Dagens outfit !
Vit adidas-stadium
Tajta stuprörsjeans-weekday
Svarta strumer-typ HM eller nått
Svart linne-Stadium


Puss !

Mölnvik med L & M :)

Idag efter skolan har jag vart med mina lyckopiller Lina och Malin . Älskar er flikkor <3 Men vi åkte iallafall till mölnvik , Lina skulle köpa hårfärg och nu kommer hon att bli blond igen. Vi skulle typ ha åkt till Nacka Forum men vi orkade inte och när jag kom hem fick jag reda på att min mamma ändå var där. Men när vi var där åt vi på donken också och sen gjorde vi lite andra saker . :)
     

Puss !


Ute , ÄNTLIGEN ! :D

Idag var jag ute första gången sen i fredags och hade smink och fixat hår igen ! Skönt . Trivs bäst i det. Men jag gick iallafall på seglar föreläsningen typ , och där mötte jag mina älsklingar . Och sen var jag med Lina, Lotta och Malin på kvällen .
Några bilder från kvällen.
  

Puss !

Rosett Frisyr



När man är sjuk har man ju inte så mycket att göra , så jag fixade mitt hår lite och gjorde "rosett frisyren" .
Det är faktiskt inte så svårt som man kan tro men man måste ha ganska mycket hår för att den ska se bra ut. Mitt hår räckte faktiskt inte , det är därför den ser ganska konstig och liten ut . x)

Puss !

Skola imorgon ?

Gud vad tråkigt det är att vara sjuk och hemma hela tiden. Jag har inte direkt gjort så mycket dom här senaste dagarna. Men nu mår jag faktiskt ganska bra, kanske kommer till skolan imorrn . Får väl se på morgonen imorgon om jag mår bra.
Mamma har föresten tvingat mig att åka med på skutseglingen , så jag måste typ , kul .

Puss !

Comviq Kompis

Yes , snart har jag det ! Min kära mor har äntligen fixat det. Men jag vet inte exakt när jag får det men det kommer eller ska iallafall vara på mitt nuvarande nummer.
Just nu har jag 3, och hud bra är det igentligen.


Puss ! :)

Sjukling fortfarande ..

Är fortfarande sjuk men nu är det bara förkylning , som kanske snart går över , kan man hoppas . Är iallafall hemma från skolan idag.

Puss !

Konfirmations kort

Nyss kom pappa in med mina konfirmations kort och FY FAN vah fult mitt enskilda kort blev ! Och dom ska skicka tack kort , jag vill bara gå och riva sönder dom men dom bah Det gör du fan heller . ÅHH ! CPEN !! Såklart får man inte bestämma . Ska nog betala för dom , det kanske är enda settet att komma undan .
Men gruppbilden blev bra på mej :)

Puss !


Sjukling

Usch jag är fortfarande sjuk och igår tror jag det var eller i lördags blev jag förkyld också . Lyckat . Kommer iallafall inte till skolan imorrn. Men nu ska jag fortsätta kolla på Tyra Banks show och sen Top Model där dom typ ska få make overs och det är alltid kul att se (;

Puss !


Årets första jordgubbar ^^

Heejje sötnos :D
Just nu sitter jag här och äter mina smaskiga jordgubbar med socker och vispgrädde . Aa..nu blir ni lite avis vah ;) men dom är MINA ! XD
Sen ska jag nog kolla på robinsson klockan 8 , när man är sjuk kan man ju inte göra så mycket på dom här soliga dagarna ;/


Puss !

Twilight

Nu har man kollat på Twilight , eller igår på kvällen. Den var helt okej bra och jag tycker att ni som inte kollat på den borde göra det :)
Jag måste bara säga att innan jag såg den hade jag tröttnat på den för att man hört så mycket av den x) men den var bra.

Baksidan av fodralet
''17-åriga Bella Swan är helt säker på tre saker: Edward Cullen är vampyr. Det är en del av honom som törstar efter hennes blod. Och hon är fullständigt och hopplöst förälskad i honom!''



Betyg

Morisson :)


Vårbilder


Sjukling

Lyckat , nu har man gått och blivigt sjuk.
Ont i huvet och ont i halsen.

Valborg

Han inte skriva igår , kom hem halv 12 och vah jätte trött x)
Men det började med att jag mötte Tessan vid busshållplatsen för att vänta på Malin och Lina + 2 killar som gick nån annan stanns för dom såg typ inte oss x) Men vi träffa dom vid vita grindarna vid majbrasan sen. Men när vi skulle kissa i skogen så ramlade malin först över en gren , som jag snubbla över när jag skulle hjälpa Malin och då när jag tog i Malins hand hörde jag Lina börja skrika , hon hade trampat på en spik. Då släppte jag Malin och hon bah "EMMA" , jag bah "LINA" , och så fick vi hjälpa Lina att gå hem , och usch vad blodigt det var och nu går stackars Lille på kryckor :(<3
Men sen gick jag hem kvart över 12 och Malin och Tessan gick hem senare.
När jag var hemma la jag mig i sängen och kolla på Mamma Mia , men somnade x) Så ska se klart den snart .


Puss !


RSS 2.0