Min mobil

Visste ni att min mamma har en likadan mobil som jag? En w880i.
Jag fick min mobil i födelsedags present för kanske 2 år sen tror jag och den håller än. Även om jag tappar den hela tiden och den laggar lite och den stängs av ibland och ljudet funkar typ inte efter att den låg ute i 2 dygn i vintras men jaja :)
Min mamma köpte ju såklart en likadan (haha, gud vad roligt det var mamma.) men min är lite mer sliten..



Fast den har hållt sig ganska bra ändå, men man ser skillnaden.

Puss!

Tisdag kväll?

Kom hem för ungefär 1 timme sen. Har vart med Malin, Lina, Leo och Alexander och på kvällen gick vi hem till Alexander och han bor i ett stort hus, med 3 läskiga hundar..eller iallafall dom 2 rottwailerna och sen 2 småjobbiga brorsor x). Sen var vi där ett tag och sen gick alla hem.

Vi har också badat idag och det var kallt..som vanligt. Börjar vattnet bli kallare nu eller?

Lyssnar föresten på den här låten nu "Better on the other side" det är en tribute till Michael Jackson

Man måste bara älska refrängen;

This the type of song that make the angels cry,
I look up in the sky and I wonder why?
Why you had to go, go
I know its better on the other side,
You were chosen from the start
never gonna let you go,


Puss!

Ipoden

Jag har länge sagt, eller kanske tänkt? iallafall att jag ska byta låtar i ipoden här på bloggen och det är nu gjort! Så nu finns det 6 nya låtar att lyssna på.

Puss! (L'

Jag MÅSTE till frisören...NU!

Shiet, idag märkte jag värkligen hur slitna mina toppar har blivigt! Jag måste till en frisör så snabbt som möjligt!
Okej, det var ju ett tag sen jag klippte mig..precis innan jul (!) tror jag det var och så använder man ju plattongen nästan varje dag. Nej, usch och fy och BLÄ, nu måste jag till dom jag hatar!

Kolla bara! fast nu är det inte borstat sen imorse x)
Inte plattat heller!

Puss!

Ikea

Idag var jag på ikea för jag skulle köpa lite grejer till mitt rum. En ny hylla, 2 växter, 3 tavlor och en matta. Allt det ska fixas imorrn tror jag så det blir nog bra. Någon dag ska jag också köpa kuddar till min säng, rosa ofc!

Juste, Lotta åker till Tyskland imorrn och Lina har kommit hem idag, f*n vad jag har saknat dig älskling!

Puss!

Shopping! ♥

Idag var jag ju och shoppa med Lotta. Jag köpte en rosa kjol, fundation, concealer, ansiktsmask och 2 BHar.



Jag ♥ rosa

Puss! 

Mobilen..är som DÖD!

Nej, pengarna är slut på mobilen (det är därför jag inte kunnat svara er Malin och Gabby..). Och min pappa ska ju vara så trög med att skaffa comviq kompis till mej..

Idag har jatg iallafall vart med M&G och vi har badat och vart hemma hos Gabby och kollat på hennes nya lilla kissemiss! Den var jättesöt och den heter Skorpan.

Imorrn ska jag till stan med Lotta, måste be min pappa om mina pengar nu så jag inte glömmer det.


Puss!

Bilder från igår :)♥











Puss!

Lördagen

Han inte skriva igår, eller jag kom inte in på bloggen. Men nu är jag här!

Men jag och Lotta kom hem med taxi, och vi var hemma 01.15 men mina föräldrar var inte arga men jag måste ge Lottas mamma pengar sen. Men jag hade iallafall vart med Malin, Lotta, Alexander och Robban på vindö hela kvällen och vi hade det lite trevligt. Förutom att jag hade bara en t-shirt och shorts så det var lite små kyligt där runt halv 1.

Men men, malin har iallafall lite bilder som hon kanske kan ladda upp nån gång idag kanske? ;)

Puss!

I'm home!

I'm home! Kom hem igår och gick ut och träffa Malin och Ella. Vi var inte ute så länge men, men kul att se dom.

Puss!

Imorrn åker jag..

The house bunny var faktiskt bra den me, hahha. Men nu måste jag bara sæga att imorrn, fredag åker vi den långa 10 timmars resan hem till sverige..stockholm..värmdö..djurö! Ska bli skönt men kommer sakna norge, det gør jag alltid nær vi åker hærifrån.

Aja, nu ska jag fortsætta æta frukost, puss!

Kollar film

Igår kollade jag på Wild Child och den var ganska bra, den får 3,5/5 och nu ska jag kolla på The house bunny och æta popcorn.

Puss!

Nya Jeans!

Idag var jag ju som sagt i stan hær och jag måste sæga att stockholm ær mycket bættre! Hittade iallafall 1 par jeans på gina tricot. Førsta gången ever ett par jeans dærifrån passade! Bild kommer nær jag kommer hem.

Hær ær dom iallafall från hemsidan..



Puss!

Regn

Nu regnar det igen, asså jag tror jag börjar bli van snart..NEJ, det kommer jag aldrig bli HATAR regn!

Nu försöker jag skriva med svenska bokstäver men det är lite jobbigt, måste trycka ¨ och sen a eller o efter.

Nu sitter jag iallafall och lyssnar på The voice (det är sant, the voice funkar i norge!) Sen ska jag kolla på top model som börjar 14.30 eftersom min farmor eller hennes man inte är här och det bara är min familj kan jag gära lite vad jag vill.
Kanske ska dra till affärerna som är precis över vägen, det är ungefär som mölnvik där kan man säga. :)

Puss!

Min nya kusin!

Usch och fy, det regnar. Innan vi kom hade det varigt fint væder i veckor hær tydligen och regnet kommer nær vi kommer..fast det regnar ju typ i stockholm också. Jaja, jag klarar mig. På tisdag ska vi iallafall till stan och jag fick nyss 500 kr av min farmor!
Fast dom ær lite skumma hær..alla afærer ær typ stængda på søndagar..

Juste, såg precis min lilla nya kusin Silje och hon var jættesøt.

Før er som inte vet.. ø=ö æ=ä

Puss !

Hær nu!

Nu sitter jag hemma hos min farmor, vi har nyss varit ute med hennes hund och ja, inte så mycket mer. Någon dag vill och ska jag in till stan hær, før det tar bara 10 min dit istællet før en timme hemma. Oh btw, lånar min farmors dator så det blir lite norska bokstæver (;

Puss !

Åker snart

Jag ska till norge IDAG! ...åhh sär föräldrar som inte säger något fören en dag innan!

Hejdå alla, kommer antagligen inte kunna blogga om inte pappa tar med sin dator och att blogga kanske inte är det första jag väljer att göra när jag är där.


Här får ni en bild på min farmors hund som kommer hoppa på oss när vi kommer x)


Puss !

Norge, i övermorrn?!

What?! Jag ska till norge, på söndag i övermorrn! Fick veta det idag.

F*n jag som inte orkar med att sitta i bilen i ca 10 timmar, får så ont i ryggen..

Shoppingen

Jag har också gjort det, köpt det rosa läppstiftet.. x)



Nagel limm och nagelsmycken, Åhlens
Rosa läppstift, Åhlens

Puss !

Youtube

Någon smart eller osmart person som vet hur man zomar ut youtube?! Jag råkade typ trycka lite så nu är allt jättestort, någon som vet hur man fixar det i normal storlek igen? x)

Bilder som inte laddades upp






Jag och Lina gillar vår nya musik radio kanal.. 8D

Jag trodde aldrig jag skulle gilla en sån här låt..!



Puss !

Mot NF och Sickla med Malin!

Idag ska jag och Malin till Nacka forum, kanske Sickla också för jag behöver nya skor(okej, det har gått ett stort hål i dom jag har nu, och jag har inte 1000 par skor, jag har typ bara dom XD) och din sko eller skopunkten finns inte i nacka och där säljer dom ganska billiga skor.
Sen ska jag nog köpa saker till naglarna tex nagellimm och saker man kan limma på, ehm..kläder om jag hittar, kanske smink och såklart en STOR choklad milkshake!

ÅHH, jag saknar dej redan Lina, du får inte vara borta i 2 veckor
älskling! :(<3



Puss !

Hiss&Diss


Choklad Milkshake
Shiiet, det är min nya drog! Varje gång vi åker till nacka forum måste jag köpa en, en stor också. Dom är så goda och kalla.

Nagellack
Den som kom på nagellacket var en smart person. Det piffar upp så mycket och är så snyggt. Och det finns ju hur många färger som hellst att välja mellan, själv gillar jag rosa, svart, vitt och fransk manikyr mest.




För mycket puff och tupering
Jag har en kompis som tuperar håret jättemycket. Det sticker upp på sidorna och det ser lite ut som en "clown frisyr" och man kan se igenom det för det är ett mellanrum mellan håret på sidorna och huvudet och det är inte snyggt! Om du någonsin skulle läsa det här, spar på tuperingen det är värkligen inte snyggt och det har många sagt.

SL bussarna
Seriöst, dom har väl pengar? Fixa luften inne på bussarna, det blir ju as varmt när det är så många på bussen. Kanske fixa luckten också för dom lucktar lite spya och damsuga säterna kanske också är en smart idé för dom är hur dammiga som hällst.

Krossa rutor
Här på djurö har dom nyss byggt klart ett dagis och sen en natt kommer det någon/några och krossar 3 rutor. Sariöst f*n vad onödigt, och vilket liv man har!

Puss !

Nagel styling ♥

Jag har börjat intresera mig för nagelstyling, asså inte bara fransk manikyr utan att man klistrar på massa saker också. Just nu har jag bara målat fransk manikyr men med en liten blå "diamant" på varje nagel och det blev helt okej.

Tuvär har jag varit nagelbitare en gång i tiden, kanske var 2 år sen och mina naglar är fortfarande lite fula och växer lite uppåt men dom börjar sänka sig igen och det är bra. En av mina naglar är också lite förstörd efter lösnaglarna, nått jag inte kommer köpa på ett tag, hatar lösnaglar!
Såhär blev resultatet;


Nu sitter jag och kollar på en sida där dom säljer massa nagel smycken och sånt där, funderar på att köpa men man kanske kan hitta det i affärer som Kicks? Om någon vet kan den kanske berätta för mig? :)

Föresten på den där sidan tröck jag på en bild och kanske världens fulaste och äckligaste finger kommer upp, usch och fy, stackars människa!


Puss !

Målar Naglarna

Heejjsaan!

Just nu sitter jag och målar naglarna, ska måla fransk manikyr men det vita har blivigt rätt gammalt så mamma har köpt nytt, väntar bara på att hon ska komma hem.

Puss !

Mörka Jeans

Snygga mörka jeans från Gina Tricot med dragkedja längst ner.



Puss !

-

AAH, jag hatar att ha ont i halsen!

Grönan

Nu är jag inte så trött längre så nu kan jag skriva.

Det vi åkte mest var nog popexpressen och jag måste bara säga att Lina var den ända som åkte Insane och hon tyckte den var TRÅKIG! Hon är f*n sjuk.
Jag vann ju också en stor kexchoklad men jag har bara ätit 2 stycken från den än så länge. Och tack Lina för att du sa att jag skulle ta det nummret som du vann på två gånger förra året!
Och det var inte så lätt att gå runt med den för den var så stor så jag gick in i massa folk hela tiden.

Btw, jag visste inte att tänderna och Malins hår lyste i spökhuset, eller att neon rosa naglar blev oranga x)


Lina när hon åkte Tilt



Min Kexchoklad :D


Puss !

För trött..

Nu ska jag börja mitt inlägg med något annat ord än "idag".

Jag, Lotta, Malin och Lina var ju på grönan idag och det var..ÄH! Jag orkar inte, är så j*vla trött. var där till typ halv 11. Skriver imorrn.

Puss !

btw..jag vann en STOR KEX CHOKLAD!
Min första vunna choklad på grönan EVER.

Grönan idag!

Yes, det blev grönan idag iallafall! Ska dit med Lina, Lotta och Malin så nu måste jag fixa mig för vi ska ta 10.41 bussen från stavsnäs.

Puss !

Marknad

Idag är det marknad på ica parkeringen och vi ska dit. Men Malin trodde att det var typ fredag och bussarna går ju inte samma tid på fredagar och lördagar så hon missa den. Men hon kommer hit runt halv.

Sen vet jag inte vad vi ska göra, jag har börjat få ont i halsen och känner mig jättelite förkyld och det är inte bra.

Puss !

Hyllning till MJ på Plattan

Tror dom heter Bounce, dom+massa andra dansar iallfall till Beat It som en hyllning.


Den Officiella videon från flera andra vinklar.


Puss !

bilder


Malins fina blonda/vita hår



Några riktigt "heta" klänningar vi testa XD

Puss !


Fredag

Just nu sitter jag här och läser Fredag och äter marabou choklad, trevligt trevligt.

Idag har jag iallafall färgat Malins hår blondare och det blev blondare Malin, jag lovar! Och sen har jag klippt lite i Linas hår. Hon litade faktiskt på mej, men frisör är inte mitt framtida yrke..


Puss !

Lucia minnen<3


Bilden säger allt .. (;<3


Här får ni en till Lucia bild, min söta Lina och Jag i F:an<3

Puss !

Grattis till mig och Malin!

Idag har jag och Malin varigt gifta i 1år och vart vänner i 9år! Ett litet grattis till oss kanske..? ;D

Igår var jag med Lina, Malin och Emma k och vi gick mest runt och åkte lite bil och sånt där. Men det regna så mitt hår blev helt lockigt eller kanske mer vågigt, inte snyggt iallafall.

Idag ska jag vara med Malin och Lina, vet inte vad vi ska hitta på, kanske åka till stan eller något sånt.

Gårdagens Glamorösa

Puss !

Bakgrund

Nu har jag bytt bakgrunden till en helrosa, den kanske inte kommit upp en men då gör den säkert det snart.

Ny header & Bakgrund

Kände att det var dags att förnya sig, inte för att jag gillar den så mycket men nu får den vara så.
Bakgrunden ska jag byta ut men har inte tid nu, så det får vara lite blommigt.

Puss !

Hatar regn!

Usch, inatt kunde jag inte sova pågrund av att det värkligen spöregnade! Somna någon gång innan mina föräldrar åker till sina jobb, lite efter 7.
Fast nu ser jag att fönstret i mitt rum är öppet, kunde stängt det..

Puss !

Gammal youtube film

Jag glömde lägga upp en film som, aa mäst Malin gjorde efter den fina natten vi hade.


Puss !

Inaktivt sim

Buu, mitt sim kort på mobilen är "inaktivt", så jag kan inte ringa eller messa. Men då får jag ju comviq snart så det är bra!
Idag är det iallafall soligt så jag ska ut.

Puss !

Nacka Forum

Idag var jag i nacka forum med Lina och Malin och vi hade det trevligt som vanligt. Jag köpte inget speciellt, bara choklad milkshake som är jättegod, mat på tacoBar och en Body Butter. Vi gick mest runt och så och ett tag hade vi typ världens skrattanfall och vi hittade skor som vi ska köpa till hösten, vi kommer vara så coola i dom ska ni se!

Body butter som luktar jordgubb


Puss !

Regn, regn och åter regn .. suck !

Idag var jag ju som sagt med Malin, Lotta och Lina. Kom först hem till Lotta där jag och L & L snackade om lite saker XD hahha, sen har vi vart ute och det började regna så vi satt i ett sånnt där lekhus på skolan en stund och åt glass och godis och bestämde oss för att göra en sak. Sen har vi mest gått runt och så, det var ganska öde som vanligt.


Puss !

Ut idag :)

Hejsan

Idag ska jag vara med Lotta och Malin och vi kommer ha det roligt som vanligt. Synd att vädret inte är helt prima men det är lite blå himmel.

Puss !


I like..

Dålig uppdatering idag, men ingen vill väl höra hur tråkigt men skönt det har varigt att bara vara hemma lite, right? (;

Snygg måste man vara även om
man bara är hemma (;

Har inte sminkat mig på LÄNGE.. men
det är ju sommar.


Puss ♥

Hemma idag igen.

Idag blir det nog bara att vara hemma igen, vädret är fortfarande dåligt och det är inte kul. Kanske kan gå till ica sen om jag orkar.

Sitter föresten och lyssnar på en av mina favorit låtar
 

               

Trött och nyvaken.

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår men det var en helt vanlig sommardag. Jag, Gabby, Malin och Lina gick till sollenkroka och badade och sen hörde vi ett muller och bah "Jag går upp !"

Nu sitter jag här ganska nyvaken, vaknade runt en halvtimme sen, kunde bara inte sova inatt som vanligt dåe..och sen vaknade jag av att mina grannar antingen sågar ner träd, hammrar i plankor, skriker eller deras undelater. Gå och ta er sär familj, nej men nu blir jag bara på dåligt humör och eftersom jag inte har något vettigt att skriva låter jag bli :)

Puss !

Kalasparty hos Malin! :D

Som vissa märker så uppdaterar jag inte så mycket som förut men hallå .. det är sommalov! Man måste ju passa på att vara ute!

Har iallfall vart med Lotta och Malin som har fyllt år så vi har firat lite med en glasstårta och en risifruttitårta. Båda var egengjorda och sen tog vi på lite mariekex och svenska flaggor m.m på tårtorna. Hahha, sen har vi också badat i sollenkroka där vi mötte gabby efter ett tag och såg en STOR fisk.

-Risifruttitårtan.. x)


-Innan vi skulle partaya ;D



-Kladdig efterfest.. x)

Puss!

Tar bussen snart..

Snart ska jag till Malin, bussen går om 8 min men den brukar alltid vara sen. Hinner iallafall inte skriva så mycket, måste packa badkläder och höra klart på Michael Jackson top 10 på Vh1, min nya drog.. x)

Puss !

GRATTIS BÄSTAVÄN 15 ÅR IDAG!

Grattis Malin på din 15års dag den 2 juli 09 ! Wooohooo nu är du Moppemyndig och byxmyndig !
Jah må hon leva,
ja må hon leva uti hundrade år !


KALASPARTY, Wiiihooou !


Puss ! <3

Ny liten kusin ! ♥

Jag har fått en liten kusin, en tjej igår 30 juni 09 !
Min 13 kusin men den här gången är det på min pappas sida så det är min första norksa kusin, en jente(tjej) som man säger i norge. Har fått en bild och hon är jättesöt, men jag kommer nog inte få se henne förän i höst när vi ska dit på dop.
Jag tror hon ska heta Silje (stavning vet jag inte), jag vet inte heller om det är helt bestämt.

Nu har jag bara ett problem. Jag har aldrig direkt haft små barn runt mig, ingen av mina kompisar har några små syskon och jag var yngst av alla mina kusiner så jag vet inte vad man ska göra, jag kan säkert inte änns hålla i ett barn ! XD

Aja, Puss !

Riktigt snygga jeans shorts !



Snygga or what ? ;)

Header

Jag vill ha en ny header..måste göra en snart.

Puss !

Barnpogram

Vad gillade du för pogram/filmer när du var liten?

Själv gillade jag;

pogram: Pokémon, sailor Moon, courage den hariga hunden, cow o chicken, rasten, och många fler kommer bara inte på några nu.
Filmer: Disney filmer ofc, speciellt Lejonkungen och Herkules x)

Det är lite kul, jag kan fortfarande "den där sången i början" av Pokémon, team song heter det på engelska tror jag, hahha x)

Btw, måste bara säga att barnpogrammen som görs nuförtiden, suger gämfört med dom som gjordes när jag var liten,

Puss ! :)

Hej, jag har tråkigt.

Usch, idag är det en sån där tråkig dag, jag vet inte vad jag ska göra. det börjar iallafall bli finare väder, vill bada.

Puss !

RSS 2.0