CP DATA!

Jag får seriöst DAMP!! Pappa har instalerat sär Windows 7 på min dator och jag fattar inget, hittar inget och min cam FUNKAR INTE! Hittar inte grejen där man kan ta bilder med camen och jag har inte cam på msn. CP GREJ!!

Sov hos Lina med Malin

Igår så var jag med Lina och Malin på kvällen och vi gick hem till Lina där jag färgade hennes hår och utväxt ljusare. Sen åkte vi till gårn och där träffade vi Alex, Love och Crippe men vi var bara där ett litet tag för sen stängde det och vi åkte tillbaka till djurö. Testade föresten DjHero med Malin fast vi spela inte så mycket och vi fattade inget.
Sen när vi kom tilbaka till djurö gick vi upp till Lina och kolla på film, vi skulle kolla på Kalle och chokladfabriken men det kom ingen bild på tven och då "sminka" vi oss istället, idomin i hela ansiktet och svart runt ögonen. Juste jag dammsög Linas och Malins hår så det stog ut lite och sen gick vi ut sådär. Och då kom Leo och vi var hemma hos Lina till halv 2. Jag och Malin sov där och vi har haft väldigt roligt! :)
Fast när vi vakna imorsse såg vi nerdrågade ut och gick till munken och åt frukost.

Malin har bilder som kanske kommer upp sen.



Puss!


Biofilmer!

Det är några filmer som går på bio nu som jag vill och ska se;

Paranormal Activity
En skräckfilm, sägs vara en av årets läskigaste.


New Moon
Har man sett ettan borde man ju se tvåan ;)


2012
Har alldrig sett någon "jorden går under"-film så jaa, och den värkar bra.


Ni som har sett nån av filmerna kan ju skriva om dom var bra och värda att se eller inte :)

Puss


Har vart sjuk!

Har inte bloggat pågrund av att jag har vart sjuk, kunde bara ligga i sängen och lata mig för om jag ställde mig upp snurrade allt. Men nu mår jag bra! :)

Idag har jag vart i skolan men slapp lektioner för jag och Lina stog i cafét och matsalen hela dan (det ska vi göra imorrn också) så igentligen har inte så mycket hänt idag.

Men nu ska jag måla till mina naglar lite, det lossnar ju lite av mitt röda nagellack hela tiden, sen eller före menar jag ska jag duscha ska nog ta lite BUS också så man blir lite brunare.
Ikväll kommer Gladiator på kanal 9 också och den SKA jag se! Har sett den 4-5 gånger redan men tycker fortfarande den är bra. Okej den kanske kan vara lite långtråkig ett tag men den blir bra. Den är också 3 timmar lång tror jag. Jaja ikväll nån gång efter 9.
Sen om jag orkar ska jag fortsätta läsa ''Om jag kunde drömma''-Twilight boken, började läsa den igår och läste hela 75 sidor :o Man fastnade, även om man sett filmen.


 
Puss

Söndag

Hej Bloggen ^^

Jag har seriöst as ont i benen, typ träningsvärk efter gympan så kunde nästan inte gå igår. Jaja, idag skulle jag igentligen åkt till heron city och sett 2012 men det fanns såklart inga biljetter kvar så får se den en annan dag.

Men idag har det då inte hänt så mycket så jag har inget att skriva. Om ni vill se driv bilderna gå till Malins blogg och kolla.



Puss

Fredag, Lördag

Kom hem sent och var trött igår så orkade inte blogga.
Jag var iallafall med dom vanliga Lotta, Lina, Malin och Leo. Först var vi ute och och Malin hade med sig idomin så alla hade idomin sträck på kinderna, på näsan och läpparna, till och med Leo XD haha det var lite skojjsigt, Malin har bilder på sin mobil så när hon lagt ut dom kan jag visa.
Senare kollade vi på Zombieland hemma hos Lina men jag tyckte den var tråkig så jag typ somnade nästan :)

Idag ska jag bara stanna hemma, har typ ont i armarna, benen och så vidare.

Puss!

Hiss och Diss

Jag ska börja hissa och dissa nu, och den här gången ska jag göra på ett annat sett. Istället för att h/d olika saker ska jag göra så jag h/d "teman" t.ex. Musik, kläder, skor saker som hänt i veckan, smart vah! :)
Så det blir nog en h/d i veckan eller mer om jag inte vet vad jag ska skriva om.



Tema: Kläder

Hiss!

Skjortor
Så snyggt på både killar och tjejer!
Finns mycket att välja mellen också randigt, enfärgat och rutigt som jag själ tycker är snggast. Måste bara skaffa en men har inte hittat en jag gillar än.

Diss!

Barnsliga kläder
Jag menar en helt svart tröja med typ 2-3 gröna sträck på magen, en sån tröja skulle jag aldrig ta på mej! För det första ser man tjockare ut och för det andra BARNSLIGT! Nej usch, fult fult fult :)

Puss

Kärlek <3

 


Lina <3 Emma <3 Malin
4 lajjf



Shopping, NU TACK!

Shiet assåe det är så mycket kläder/smink m.m jag vill ha/behöver! Måste skriva upp det någonstans så gör det här :)

* Tjocktröjor, vanliga med dragkedja(eller utan) och sånna lite snyggare
* 3 kvarts ärmade tröjor, tror dom heter så sånna som går till armväcket
* Jeans/jeanstajts, seriöst växer bara ur dom jag har nu
* Underkläder, man kan inte ha för många
* En till jacka, jag kanske ska få en lång svart Canada Goose så det är bra!
* Skor, vita converce och klackskor
* Nya Lovika vantar med fodring, mina försvann.. :(
* Fundation, min är slut!
* Hårfärg, måste värkligen färga!
* En väska, vill ha en axelremsväska
* Armband, måste hitta cocoo affären
* En stor armklocka, dom är ju bara så snygga!

Det blev en del, jaja får väl spara lite pengar och åka in med ån till typ nacka eller stan snart :)

Puss

Reklam

Hahha, jag brukar hata reklam men den ''nya'' från comhem är bara så skön!


NU börjar jag blogga, LOVAR :)

Jag är typ sjuk..ÅÅH det är så jobbigt men jag gick ändå till skolan.
Först hade vi bild och där håller vi på med att måla rum, ganska roligt faktiskt men det tar tid för mig. Sen hade vi No och vi ska precis börja med sex och samlevnad kapitlet, idag gjorde vi några frågor om typ homosexuella. Sen hade vi typ inga mer lektioner för vi slutade tidigt.

Shiiet det märks att jag blivit dålig på att blogga, jaja det blir nog bättre om ett tag ;) Ska iallafall försöka skriva minst 1 inlägg om dagen nu här på bloggen så jaa, började nu och den här gången lovar jag! (;



Puss

Börjar blogga igen imorrn!

Jag funderar på att skaffa en helt ny blogg, men vad skulle den då heta, hm. fast jag orkar nog inte :)

Nu ska jag och nu LOVAR jag att jag ska börja blogga igen för gues what, min bärbara dator funkar igen! När den sluta funka sluta jag typ blogga också.

Men ska jag börja seriöst imorrn ;)

Puss!

Snarka hos Gabby

Inatt så sov jag, Malin och Gabby hos Gabby, kul hade vi! ;D
Först åkte jag hem till Gabby vid typ 4 och mötte henne Malin och Lina, efter det åkte vi till gårn och var där ett tag och sen åkte jag M och G hem till Gabby.

Vi satte oss vid datorn och jaa..har jag sagt att vi typ är CAMBEROENDE! haha, vi cama för massa folk tex lite cykeltöntar.
Sen när vi inte orkade cama mer vid typ 4 så spelade vi tvespel iställe och åt billy pizza. Sen skulle vi kolla på date movie vid typ halv 6 och jaa , det blev inte så lyckat, alla somna. Fast jag sov väl bara högst 4 timmar så är lite trött x)

Puss!

RSS 2.0