Våårväärme ^^

Nu ere serriöst vår, de vah jättevarmt eller iallafall ganska varmt idag :D Och solen vah framme , men nu måste jag plugga SO glömde ju böckerna igår , så smart av mej.

Puss ! :)

plugg, hela veckan ..

Fan vah dumman kan vara. Skulle börjat på SOn idag men glömmer böken i skolan . Vi måste lixom skrivaen "fusklapp" och vi har ingen färg i skrivaren så måste skicka till dadasjobb -.- Men då blire PLUGG PLUGG OCH ÅTER PLUGG hela veckanoch ingen konfirmation för mej. Mellanslags knappen funkar typinte så vissa ord blir fel x)

Puss ! :)

2day



Adidas tröja - stadium
Vitt lång linne - Gina tricot
Blå jeans leggins - Gina tricot (nya)
+
Malins blå jacka - ?
Uggs - Ugg Australia
 
Nu måste jag värkligen åka iväg och köpa tygskor med Mamma , för då betalar hon nog dom ^^

Puss ! :)

Gårdagen ;)

Han inte blogga igår , men Malin väckte mej runt kvart över 9 och skrev "nu kommer jag<3" jah bah "Vah jag vakna nyss ! XD<3" Men hon skojja . sen när hon vah på bussen kom jag på att vi skulle har sånt här tårtbjudning för att hon fyllt år. Så hon gick till Lotta och jag gick till dom runt 4 :) Och vi vah inne , och ute. Först färga jag Malins hår blont igen men de e lite orange nu så hon ska färga igen x) Men sen gick vi ut och dryga runt. Sen när jag vänta på pengar av min mam så stog vi vid en busshållplats där Malin ramla när bussen kom x)<3  Efter de gick vi och köpte Banan och curry pizza , de e fett smaskigt ;D Och de åt vi i en port, sen träffa vi Nicole och Mel och vi vah me dom en stund , och då hände lite saker, vi e nog tysta om de x) Sen gick vi hem till mej och kolla på en film som sluta halv 12 och då gick Malin och Lotta hem och typ 12 somna jag x)

Puuussaaarw<3

Shoopping today :)

Idag var jag i stan med Lotta, hitta faktiskt lite saker och har fortfarande 300-400 kr kvar , den här gången var jag duktig :D
Hahha , nån som vet varför de roligaste är bussen hem ? XD  Och den rosa sjalen jag hitta igår den köpte Lotta idag istället x)
Det jag köpte :


Vit silvrig sjal - gina tricot
Ljusblåa jeans leggins - gina tricot
Randig blå och vit tröja - gina tricot
Nivea consiler - Kicks
Hårspray - Kicks
+ goodis ofc ;)

Blev lite saker från gina tricot idag ;) Ska fortfarande köpa den korallfärgade tröjan på gina tricot sen men gick in i 3 butiker men den fanns bara i L och XL kvar såklart , den passade jättera tillsammans med jeans legginsarna -.-
ajja får köpa en annan dag :)
Måste också köpa en shorta som jag kan ha till "jeansen" ;)


Puuuussaaarw<3

Sjal&axelremsväskor



Om jag inte hittar andra axelremsväskor imorrn kanske det blir någon av dom här tre :)
hittade föresten en fin rosa sjal på Gina tricot :)

puuussaaarw<3

Skola&konfa

Nu har man kommit hem från skolan och konfan , som var rätt seg som vanligt men den 18 är det slut ;D Men jag ska kolla in på lite sidor som ginatricot innan morgondagen då jag och Lotta ska shoppa ;) Och så har mamma köpt fredag tidningen som jag ska läsa igenom, ;)

puuussaaarw<3

Trög av mej .. x)

Hehee .. jah har inte börjat plugga än, (A) tre prov imorrn , lyckat assoe. Jag orkar lixom aldrig de e så trååkigt, läxor och sånt tar bara upp ens fritid , de blir typ skola 24/7 , och då blire som att man går ett "visst antal timmar" i skolan och då går vi i övertid x) Våran rektor har föresten sagt i en tidning att dom som bor i hyreshus här där vi bor är onormala och vi som bor i hus är normalelever :S flera av mina kompisar och kusiner och så bor i sånna hus. Fast de är inte hans första misstag, sparkar dom kanske tråksaken som "spelar" fickpingis snart ?

Puuuussaaarw<3

Unikum

Nu har jag fyllt i mitt unikum, eller fyllde i alla dom här gubbarna men nästan inga rutor där man ska skriva saker..kommer aldrig på vad jag ska skriva där x) Men tråkigt är det och våra utvecklingssamtal börjar efter lovet, kommer nog inte gå så jättebra. Och snart blire mer plugg till imorrn.

puusaaarw<3

Grattis syster (;

Alla säger Grattis till min syrra som fyller 15 ! ;D GRAATTIS !


Våffeldagen .. toomorrow x)

Okej , okej .. jag har vart lite stygg nu. JAG ÅT VÅFFLOR IDAG .. OCH VÅFFELDAGEN ÄR IMORRN ! på syrrans födelsedag btw ;) jaa.. då blire tåårta och det älskar jag :D Har precis duschat och det har vart en helt vanlig dag i skolan. Och nu har jag fått mappar till alla alla ämnen uppe i skolan, förutom slöjd o musik o sånt för de behövs ju inte. Men jag gick hem efter skolan idag, kollade på top model 4 och sen träna jag lite på spanskan. Vi har lixom Spanska prov, svenska läxförhör och engelska quiz på torsdag -.- ajja , blir väl hem och plugga imorrn med.  Men nu tänkte jag , eller om en stund kolla på Lost, fick reda på att det började förra tisdagen. Har sätt alla andra sesonger och man vill ju se hur de slutar även om det går trögt och det är näst sista sesongen nu ;) Men de börjar såklart 22.40 så det är tur att man har TV på rummet ;D

Puuussaaarw och Goodnaajjt

Graaarw ;)

En korallfärgad och en rosa tröjaa + jeans tajsts skulle vara en snygg match. Men det här MÅSTE jag testa när jag och Lotta åker till stan och går till gina tricot :) Det var föresten hon som fick mej att gilla jeans tajts.


Puuussaaarw :)


Uppsatt hår



Inte många har sätt mej i uppsatt hår men så här ser jag ut dåe . Vah tvungen att ta för ansiktet för jag var helt osminkad x)

Puuussaaarw<3

100:e inlägget :D

Shiieeet , nu har jag skrivit 100 inlägg på bloggen , de e lite cooligt :D
Men idag har vi varit på gårn med klassen och typ skutit me nånting på lappar där man ska träffa en cirkel i mitten typ x) Min bästa blev 46/50 , hahha och sämsta 37/50 , GUUUD så bra jag e hahha XD Och jag vah jättehes när jag vakna för på kvällen blev jag sur på sis för att hon inte fattar vad NEJ betyder och sen vah mamma typ på hennes sida och sen kom pappa och sa att jag skulle sluta skrika , ajja orkar inte bry mej längre , jag kanske är ett problembarn i deras ögon .. men skit i de nu :) Efter skytten åkte vi bussen hem och nu .. siietr jag här ;D och äter lite vaniljsås.. de e rätt gott (AA)

Puuussaaarw<3

snö .. IGEN ?!

Hur många gånger ska det komma snö igentligen. I lördags var det bara små små snö högar kvar och igår började det snöa igen och när man vaknar idag är det snö överallt IGEN :O Jag flyttar snart härifrån om inte våren kommer, ajja man får väl hoppas att det försvinner snabbt, typ innan nästa vecka iallafall x)
Bilderna är tagna på olika platser men ändå :O Nu är det säkert is på havet också .. eller jah venne x)


Puuussaaarw<3

blogga = kuuliigt :)

Jag har faktiskt tänkt på att jag bloggar mer än förut nu , jag gillar faktiskt att blogga ^^ Tänkte också på att halva sverige typ också har en blogg XD hahha , lite kul faktiskt .
Men nu ska jag nog kolla in lite på www.asos.com , ett av mina stora intressen är ju kläder :)

Puuusssaaarw<3

sova snaart ^^

På kvällen var jag med Malin, Lina och Lotta :)

Men nu ska jag duscha hade jag tänkt men jag hade också tänkt att kolla på Beck , men får duscha under nyhetspausen ;) Och sen efter det ska jag sova och faktiskt försöka sova kanske någon extra timme inatt.

Puuussaaarw och goodnaajjt ^^

sömn ?

Hela hälgen har jag vaknat innan 10 , jag som ville sova ut efter förra helgens läger. Men nej , idag kom sis hem och smällde i alla dörrar typ.. för att hon hade brottom, och jag fick inte sova :@ Men jaja , då blir det väl en seg vecka imorrn också.

pusshej//Emma

Ingen "dagens outfit" ;)

Kollade igenom min garderob lite , och hittade mina jeans shorts och 3 linnen från förra sommaren. Tog på mej kläderna och den här outfitten kommer jag deffenitivt ha i sommar..allt får mej värkligen att tänka på sommaren nu ^^ och den är snart här !
Dom här sakerna kommer jag använda i sommar iallafall (och de är en bild som jag inte ser så jättesmal ut på^^) :


Ett gult linne med svarta prickar
Ett ljusblått ganska tunt linne
Ett mörkblått tajt linne med båtsaker på
+ jeans shortsen

Det är lite kul med det mörkblåa linnet, jag har alltid vart ganska rädd för att åka båtar x) och nu kom jag på att min klass ska åka på nån skutsegling i 3 dar senare på våren och jag ska INTE med , ush .. ryser av tanken av att sitta i en "segelbåt" eller vad de nu e x)

Puuuusssaaarw<3

läskigt juh :S

Jag hade varit inne hela dagen idag så jag gick ut typ 5 eller något och tog en promenad. Gick utanför där jag bor och in på en väg där det är skog runt omkring, kom till havet och tog lite bilder :) Sen när jag skulle hem gick jag samma väg tillbaka och jag hade hört fåglar skrika hela tiden, och när jag gick brevid skogen hörde jag en gubbe där inne :S Han typ skrek STILLA eller något, och sen hörde jag massa fågelskrik . det lät som om nån plågade fåglar, jah sprang som f*n därifrån LIVRÄDD ! fy fan vah äkligt de vah :S
Jag var lixom helt själv.


Puuussaaarw<3

Ingen bio :/

Idag har jag bara vart hemma , och kommer nog vara det resten av dagen. Ikväll börjar robinson igen, tror de vah ikväll iallafall men ska nog kolla på de. Kollade på det förut när det gick och tyckte det var bra då, så man får väl se :)
Jag skulle igentligen åka på bio idag men det blev inte av . Får väl göra de en annan dag.
Pappa kom nyss hem med en ny gitarr till GH för våran gamla funkade inte, men ska testa den nu ;)

Puuusaaarw<3

*ruubrik*

Nu orkar jag serriöst inte skriva och jag e jättekall så mina fingrar är helt stela. x) Men jag har vart med älsklingarna ute typ hela dan förutom när jag hällde oboy på Lina x)<3 Började föresten på mitt förkläde på slöjden idag . Jag och Lina skulle också läära oss duft punk med händerna och de går inte så bra att skriva nu heller för min katt kåtar sig på min arm x)
.ö¨ä
-// Morisson x)
Puss & Kram / Emma

När man har tråkigt x)

Vågar du verkligen svara ärligt?  Ja x)
Ditt hela namn? Emma Philipa Pettersen
Födelseår? 1995-08-27
Hur Lång är du? 163.5 cm
Dina första tankar när du vaknar?  neej..
Vart befinner du dig just nu?  Hemma
Biter du på naglarna? Har slutat för ett tag sen ;D
Vad har du för färg på trosorna?  rosa ^^
Är du singel? ja
Vem är snyggast?  Många ;)
Vad vill du ha just nu? sommar, värme, pengar och kläder :D
Rädd för?  Vissa saker :)
McDonalds eller Burgerking? IIUUUW , taco bar ska de vah jue x)
Vad har du för skostorlek? 37.5 - 38
Din hårfärg? Mörkt brunt
Skor du hade på dig idag? Jeans, strumper, adidas tröja, linne, underklöder
Kläder du har på dig?  Linne och underkläder x)
Favoritårstid? sommar ofc :D<3
Hur svarar du i telefonen hemma?   Hej det är Emma x) / beror på vem ;)
Hur svarar du i mobilen?  Beror på ;)
Sov du ensam inatt? m :(
Vad gjorde du kl 08 imorse? gick till skolan..
Druckit idag? jättemkt vatten x)
Vad är det för väder hos dig nu? De e mörkt och blåsigt tror jag
Favoritgodis? typ ALLT XD
Hur många kuddar sover du med? 1-2
Vad luktar det nu om du sniffar lite? ny duschat :)
Längtar du till din nästa födelsedag? nej ..
Har du använt någon hårprodukt idag? Proffs hårspray
Vad har du för planer till helgen?  filmkväll kanske ^^
Hund, råtta eller katt? katt :)

Dagen i korthet

Hinner inte skriva så långt nu men skriver lite kort.
Först var det då skola och våran lärare sa att vi slipper No på måndag typ höjdpunkten på hela skoldagen x) Och imorgon ska jag börja på ett förkläde till min mamma , det ska vara kossor på det x)
Efter skolan gick jag hem , och sen kom malin till moi och då cyklade vi hem till Lina , de vah lite mys .. första cyklingen i år och de är en av dom bästa sakerna på sommaren ^^ att bli sjussad av Malin assåe (A)
Sen gick vi ut och då träffa vi Robban, och Love som vi vah med typ hela kvällen och jonte kom efter en stund -.- Alex var också där ett tag men cykla hem sen. Sen när jag kom hem skulle jag äta , kommer altid försent till de x) och nu sitter jag här efter en dusch.
De har föresten vart en solig dag igen ^^

Puuuusaaaarw<3

Randig tröja

Hitta nåra riktigt snygga saker till sommaren ;)
Kom på nu också att kläderna skulle vara en riktigt snygg outfit.. hm , får kolla lite till på dom ;)



Puuuussaaarw<3

soligt idag igen :)

Ush , tråkig dag i skolan , den här veckan har värkligen varit trååkig , kanske för att malin e borta x) Och serriöst jah blir jättetrött på spanska llektionerna , x) Men efter skolan gick jag hem orkade inte göra nått men kanske går ut sen , det är ju sol och blå himmel , synd att det blåser bara . Men man får väl vara ute så länge det är fint.

Puussaaaarw<3

VÅÅR på G XD

Jag tror jag har lärt mej ganska bra regelbundna verb på spanskan nu ,, jippiee , kanske jag får nåra rätt på provet nästa vecka ^^ Tränade lite under extraplugget eller studietiden , kommer inte ihåg. Men efter tråkdagen gick jag lotta och lina hem till lina och sen på kvällen kom malin, vi gjorde igentligen inte så mycket men de vah kul att träffa malin igen , hon har praow så hon e inte i skolan och hon slutar sent :(
När det börjar bli varmare kommer jag nog börja med dagens outfit igen eftersom det inte blir så stor variation på kläderna på vintern så vänta bara ^^ Snart får jag mitt barnbidrag också :D JIPPIEE ! :D
Såhär såg himlen ut när jag vakna snacka om mys :D INGA MÅLN och de vah liite varmare än vanligt ^^ VÅR PÅ G ! XD


Puuuuusssaaarw<3

Tygskor

Till våren MÅSTE jag köpa vita, gula, rosa eller ljusblåa tygskor, skulle köpt det förra året men glömde så smart som jag är x) Har sett tygskor på TopShop men dom säljer det i domflästa skobutiker. Får väl åka till stan eller nacka med Mamma så kan hon betala x)
Vad tycker ni, Hot or Not med tygskor? :) SUUPER HOT enligt mej iallafall ^^
Måste föresten ha mitt barnbidrag , har inte äns 100 kr (A) Men får den 25 så ganska snart ^^

Puuuusssaaarw<3


Röda naglar :)

Igår kväll målade jag naglarna röda eller dom är lite rosaröda typ :) Ska sluta med svarta naglar nu när det börjar bli ljust , har ju haft det hela vintern så dags för nått nytt och tyckte faktiskt det blev rätt fint ^^

Men idag har det vart skola , vi har börjat med droger på No , har kanske sagt det , men men ^^ Jag och Lotta ska jobba med en drog som heter Anobala Steorider tror jag, det är någonting med Doping. Vi han inte börja för vi hitta ingen bok på bibblan , alla andra han ju ta alla knark böcker , vi får väl söka på datan sen på måndag. Efter skolan var jag med Lotta , och vi gjorde lite saker , först gick vi iallafall till ica där vi köpte glass. Dom nya GB glassarna har ju kommit och dom e fett mycket dyrare än förra året, en magnum kostar 18 nu och en calippo kostar 11,  :S dyrt för en glass tycker jag. Men lotta köpte den nya Sandwhitchen och ja köpte ett litet glasspaket som är större än lottas glass men var 4 kr billigare x) Dom har också gjort om på ica här.

Puuussaaarw<3


Kläder&väskor :)

Hitta 2 fina tröjor på monki dom ser fina ut iallafall :) jag måste iallafall ha en skjortklänning till sommaren ^^
Sen vill jag ha en långbands aexlväska , typ en letterbag tror jag de heter , tror jag vill ha en brun faktiskt :) Jag minns i början när jag såg sånna väskor första gång då tyckte jag dom var grymt fula , men nu måste jag ha en sån. Det var nästan samma sak med stuprör när dom blev populära , när jag var liten sa jag " jag kommer aldrig ta på mej stuprörs jeans!" och nu är det "jag kommer aldrig ta på mej vida jeans igen!" XD hahha , det kan vara samma sak med låter och uggesn (som jag sen köpte) , jag måste se och höra saker flera gånger innan jag gillar dom.

Jag vill inte dirket ha någon av just dom där väskorna direkt men just en sån typ av väska :) Fint på sommaren ,AH nu börja jag tänka på sommaren igen , längtar till att slippa alla tjockis kläder :D

Puuuuussaaaarw^^

Tröött dag ..

Orkade nästan inte gå till skolan idag , jah var så trött efter hälgen , men jag var ju tvungen att gå. Jag somnade runt 10 igår när jag kollade på Beck , fast jag hade redan sätt den så de kanske var därför jag somna x) Men imorse var jag helt ensam när mam och pap åkt till jobben och syrran sover hoss våran moster för hon har proav(stavning?) så de e lite najjs :D jag hade värsta partyt här hemma dåe , hade jättehög musik och dansa runt och så x)
och måndagar (och tisdagar) är dom seegaste dagarna , iallafall i skolan. So där vi håller på med en slkriv sak som jag kommigt ganska segt på, sen spanska och vi ska tydligen snart ha ett prov på de vi "lärt" oss , serriöst jag kan knappt nått :S och hon tror att jag ska lära mej regelbundna och oregelbuundna verb. Sen hade vi No där vi håller på med droger, tobak och alkohol, och då kolalde vi på en film om det. Sen hade vi idrott där vi fick göra vad vi ville och sen sluta vi. Jag gick hem och gjorde nudlar, orkade inte göra nått efter hälgen, de e bara så skönt att vara hemma ibland :)

Snön hade smält ganska mycket efter lägret också så nu är det bara stora snöhögar och jättemycket vatten överallt , jippiee...woohoo . Men de är iallafall + grader ^^ När jag gick till skolan idag hörde man fåglar överallt och speciellt fiskmåsarn som tydligen kommit tillbaka och så växer det snödroppar i rabatten :P

Puuuuussaaarw ^^

Tröjor&sjal :)

Den här cardiganen ska jag nog köpa, tyckte dom här färgarna var fina och de passar bättre med färgstarka färger till våren och sommaren nu tycker jag :) Sen den vita sjalen med glitterränder var också fin , båda finns på gina tricot . :)



Puuussaaaarw<3

Lägret

Åkte på konfaläger i fredas , vi åkte först buss i 5 timmar -.- men jag e van , brukar åka 10-12 timmar i BIL . Men är vi kom fram typ bädda vi sängar och åt och sen lite saker sen sova , och vi prata tydligen lite för myck x) Nästa dag kommer jag inte ihåg så mycket , vi gick nån spökrunda och kolla på melodifestivalen , och hur kunde opran vinna , hon kommer skämma ut oss XD Men hur kunde alcasar , måns och sarah få så nåra poeng :O men hällre SNÄLLA SNÄLLA än opera XD ush och fy och blä ! XD och ppå morronen idag vah så seg först vakna (TIDIGT) , packa , städa äta och åka buss i timmar igen. Serri de vah as skönt att komma hem , och har saknat folket på djurö som fan :o och malin och ella ska vara borta på praouv(stavning?) i 2 veckor så vi får synas på kvällarna och biffa oss på djurö x) orkar inte skriva så mkt för jag e fett trött x)
godnatt (om en stund dåex))


Puuuusssaaarw<3

Jag vill ha sommaaaar ! :D

kollade nyss vah de skulle bli för väder under veckan här i stockholm och på söndag kunde det bli upp till 10 + grader och jag e såklart på konfaläger i småland dåe , TYYYPISKT ! säger jag bara x) Men då kanske snön har smält när vi kommer hem på söndag igen :D Jag ska ju åka imorrn så jah måste packa och det har varigt en tråkig dag i skolan som vamnligt och jag gick på konfan efter och sen hem x)
Men serri sommarn borde ju komma nu :D värmen och brantis och barnholmarna och att bara vara ute, de saknar jag som fan , och alla kläder :D hatar tjcoktröjor och allt som man har på vintern , jah vill ju springa runt  i sommriga klänningar och shorts och linnen :D
Hitta lite fina kläder, skor och smycken och sånt :) :


"Jeans tajtsen'' kanske inte passar in men dom e ganska snögga igentligen :)
snart kommer det iallafall , å då blir jag glaaadish :D älska sommaren assåe ;)<3

Puuuuussaaaarw<3

Vår , snö , igen ? :O

Ush vilken dag , hela veckan har vart så seg -.- Idag hade vi typ "förnationella prov diagnos" eller vah svenska läraren kalla de x) vi hade det igår också och då läste vi 2 texter sen skulle vi svara på frågor (som jag suger på) och sen idag skulle vi skriva den berättelsen som om en annan berätta den och en sak till , och jah missa det x) hahha , oooups (AA)
Vi jhade också engelska där vi typ ska göra en dialog , och matte där vi gjorde nått på ett papper. Sen var det extraplgg men de blev inte så mkt plugg , skrev faktiskit inte NÅTT :S och inte ¨på sturietiden heller så jag tror jag måste göra det efter jag ätit som jag ska göra nu :)

Igår tror jag det var kom det föresten jättemycket snö :O allt hade ju nästan smällt och så kommer det 1 dm snö igen -.- Ush men den ser ut att smälta lite och man hör när de droppar överallt så då får vi väl slask igen men hällre de en snö på våren x)



Hitta ett lite roligt klipp x)
http://www.youtube.com/watch?v=Qit3ALTelOo

Puuuussaaarw<3

söndag :)

Idag vakna jag ganska sent , typ runt 12 eller nått men orka inte gå upp innan 13 x) Sen när jag fixat mej o så gick jag till lina och emma k . Vi gjorde lite saker och sen kom gabby oh efter en stund gick vi ut :) Då mötte vi alex,robban, anian och nån kompis till dom typ alexander , men dom vah dryga men inte sen på kvällen när alexander ¨kt hem x) Men orkar inte skriva mer vad vi gjorde på kvällen , men malin kom då också<3

puuuusssaarw<3

Lördag :O

jah , idag på kvällen har jag vart med malin, lotta, lina, emma k, anian , love , gabby, jennie , alex, robban och thea var där. Vi dryga runt på djurö och sen när alla andra utom jag,malin, love, lotta och gabby precis efter att alex och robban åkt hem blev de .. jaa , de sluta me Polarna . Orkar ite skriva om hälgen . Hade iallafall roligt och lite jobbigt  för vissa ,

Pusssaaaarw <3

Fredag :)

Idag vah de först skola , tråk dag och jah gjordde klart en sak på slöjden x)
Sen vah jahme lotta och vi gjorde muffins x) och sen klom malin och lina och sen skuille jah äta o sen gick vi ut XD Då träffa jah dom , sandra och anna i hallen och efter ett tag så kom robban och Love :) Sen efter en stund gick sandra och anna och jah lina , malin och lotta vah kvar me killarna :) Sen skulle lotta och malin äta och vi gick hem till lotta. Sen när vi kom ut igen gjorde vi inte så mkt , och sen när alla utom vi och robban och love åkt hem kom de värsta knark fyllo maffia razist killen :O och fråga oss när bussen gick o vi bah "om 1 timme" han blev as lack o börja skrika "FAAN" och sparka på saker å allt , vi bara sprang därifrån till robban och love som vah långt borta vid hallen typ och dom hörde han :O de vah lite läskit men kul x)

Pussaaaarw <33

sommar halsband ? :)

Tyckte dom här hlasbanden var så fina (+ örhängerna som man typ kan köpa på glitter) skulle vilja ha sånna på sommaren , för glass och kanske muffins passar ju till sommarn, tror jah ska beställa hem nån av dom här men vet inte vilken ^^.


Pussaaaarw<3

.. :)

Orkar inte blogga , vill bara skriva att jah lever, kanske skriver ikväll x)

Pussaaarw

skola igen dåe efter lovet.

Ush igår börja skolan igen efter sportlovet och de ända som e roligt är att träffa alla igen. men vi hade ju tråkmåndagar och idag vah tråktisdag , dom segaste dagarna-,-

Gårdagen x)
skolan börja .. med sega lektioner som No , vi ska inte ha fysik längre :D party assåe , de e svår fattar inte nått om friktion eller vah de vah x) men vi gjorde nått pappaer om de och nu ska vi ha biologi. Vi fick tbax våra prov på So:n och jag fick 42/55 så det var rätt bra av mej , det stog lixom mkt bra på pappret såe jaae (AA)
Sen var de lunch och de vah väl .. nånting äkligt som vanligt. Sen sluta vi efter No:n efter lunch när vi gjorde klart nått papper , vi hade ingen idrott så de vah lite najs ;) Efter skolan gick jag, malin, puffen, gabby, lina och ella hem till mej, dom ville köra GH men min gitarr dampar sej så man måste dra upp den där "knappen" istället för ner , jag börjar också lära mig trummor på medium nu.. lite iallafall x) Sen åkte puffen, gabby och malin hem till malin för malin skulle lämna sin väska och sen tog vi halv 3 bussen till mölnvik x) lina, ella och gabby skulle köpa hårfärg så vi gick till rusta först. Fast dom köpte det på willys sen istället men jag och malin köpte godis ringar på rusta :) Sen köpte jag en hårspray på kicks de är lite bra att kicks finns där för jah vill ha älsklings lila proffs hårsprayen ^^. Sen gick vi till donken där dom köpte mcflurry , fast inte jag. Sen fryga vi runt lite och sen hem. Vi åkte till linas dady där dom skulle färga håret , ella skulle bleka , gabby skulle färga jätteljust och lina svart. allas blev fläckigt  och jag tycker gabby ska färga så ljust som hon har vid .. aa luggen? och lina passa fett braauw i svart hår :) och ellas .. ja malin ;) juste malin tog lite blond färg på överhåret så hon har mörkt under och ljusbrunt över x) men de blev lite najjs :)

Idag :)
Serriöst , jag la mej innan 12 igår som är ovanligt men jag var ändå mkt tröttare än vanligt på morronen :O ere fel på mej eller ? x)  Men sen fixa jah mej och så och gick till skolan. När man kommer fram sitter robban och alex rätt ofta i hallen å säger "nu borde vi gå till klassrumemt för nu kommer emma (& lotta) för vi har säkert redan börjat" nått sånt iallafall x)
och vi hade 2 h so -.- och sen matte och svenska och sånt , så en HEELT VANLIG TRÅKIG TISDAG . Gick direkt hem efter skolan , orka inte göra nått. Har inte gjort så mkt men men :)

puuusssarw :)

RSS 2.0