..

Bloggpaus


..

Det här börjar bli tråkigt nu..

Tjocktröjor

Jag behöver tjocktröjor! Något jag saknar, under sommaren köpte jag ju bara sommarkläder och nu måste jag köpa tjocktröjor!
Jag vill ha en helt vanlig huvtröja med dragkedja svart, rosa eller mörkblå. Sen vill jag också han en sån tröja som jag lägger upp på bild under texten.
Nu kanske alla säger "En sån har dessie, jävla wb" men jag tycker den är snygg så. Btw, ingen av Kissie eller Dessie började med rosa mjukisdress..jag hade en i 3:an! XD



Puss!

Färjan 3

Kollade nyss på ''Färjan3'' och min skolas musiklärare Glen Spove var med, haha det var lite roligt att se. Eller ska man säga, vad var det "Sveriges första manliga strippa?" haha och nu är han musiklärare x)

Någon som vet?



Är det bara min bloggstartsidegrej som har sett ut såhär ett tag nu? Allt på den listan försvinner lixom. Någon som vet vad man ska göra? Jag tror det hände precis efter den nya statestiken.

En ny gungaa!

Kom hem för ungefär en timme sen nu, tror jag.
Idag har jag vart med Malin och Lina och vi har haft det skojsigt som vanligt. Vi har varit ute och gungat lite på en ganska ny rund gunga idag, den är jätteskön att gunga i fast om man gungar 1 så ramlar man nästan ur, eller det känns som det. Sen gick vi och köpte glass och Malins smälte så jag tröck upp den i hennes ansikte.

Lite senare vid typ 9 mötte vi Love, Robin, Alex, Markus, Yousef och några andra och först var vi vid skolan och sen gick alla vi till den runda gungan igen och vi satt typ alla i den haha XD Tur att den inte gick sönder men det var lite kuligt.

(Youtube vill fortfarande inte sammarbeta med mig men det här lyssnar jag på nu Beyoncé - Sweet Dreams)







Puss!

Orkade inte blogga igår.

Orkade inte blogga igår, jag Lina och Lotta var ute med Love, Robin, Yousef, Markus och Jocke(som vär där typ 5 min). Kom hem 11 tog en dusch och somnade.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, man får väl se, kanske går ut senare.

Puss!

No och sovmorgon

Jag har fortfarande inte gjort matteläxan! Nej efter det här MÅSTE jag göra den!

Idag var det en vanlig skoldag, eller vi hade sovmorgon idag så jag var inte lika död som vanligt på morgonen. När skolan började 9.15 så hade vi tjejer No och där fortsatte vi att kolla på celler m.m i förstorings glas. Jag och Lina tog också varsitt hårstrå från varandra och mitt var dubbelt så tjockt som Linas i mikroskåpet, haha men jag vet att jag har tjockt hår.

Skulle haft en låt här men youtube vill ju inte sammarbeta med mig..suck!

Puss!

Till dej N

Sluta skriv om oss i din blogg Natasha! Vi är inte avensjuka på dej, vi älskar inte dej och vi härmar inte dej. Vi vill inte ha något med dej att göra men du värkar ju inte fatta det! Du måste ju alltid skriva om oss för att ha något att skriva om tydligen..tragiskt..LÅT OSS VARA!


Dagens Outfit



Idag såg jag ut såhär men bilden är tagen för någon vecka sen, men jag bytte kläder så den kom aldrig upp :)

Grå tröja, ginatricot
Svart linne, H&M
Jeans, Cheap monday

Puss!

Onsdag

Nu har jag kommit hem från skolan och ska snart kolla på Tyra Banks show och sen top model 4, mina favorit pogram. Efter det måste jag göra läxor så det blir en rätt tråkigt dag dör min del.

Juste idag på bilden har vi börjat rita rum och jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska rita men det går nog bra.

Puss!

RSS 2.0